FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Transportuppdatering: Puckator och dess transportörer har arbetat hårt för att lösa problemen som har uppstått för leveranser i början av 2021. Vi är glada att kunna berätta att saker nu verkar förbättras och lådor kommer fram till våra kunder, dock med längre leveranstid än vanligt. Trots Brexit kommer dina varor levereras utan extra avgifter, då alla ordrar till våra EU-kunder nu levereras via vårt Holländska företag Puckator BV. Vi vill tacka alla våra kunder för er förståelse under denna hektiska period, och vi kommer att fortsätta att uppdatera dig angående din order medans situationen förhoppningsvis förbättras ytterligare.

Eteriska Oljor

Logga in för att se våra priserSe Priser

Hos Puckator är kvalitet viktigt, och i vårat grossistutbud av eteriska oljor hittar du kvalitetsprodukter till bra grossistpriser. Våra eteriska oljor är en del av vår Eden-kollektion och använder en mängd metoder för att utvinna 100% ren olja från växter, frukter och löv.

Eteriska oljor och aromaprodukter har blivit mer och mer populärt de senaste åren, mycket tack vare att aromaterapi som metod har blivit mer populärt. Billiga kurser och ett större nummer av alternativa medicinbutiker har bidragit till en större förfrågan för dessa sorts produkter.

De är en perfekt kollektion för presentbutiker och många andra sorters butiker då det finns så många andra produkter som passar in med detta, som aromalampor, rökelse och doftoljor.

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

Aromalampor
Rökelsestickor & Koner
Doftoljor
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 56)

per sida
Ange Fallande Riktning
Sida

(Varor 1-48 av 56)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01