FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Transport till EU återupptas 16/02/21 - Kära Kund, vi har börjat se en förbättring av leverantider till EU med backlogs som jobbas igenom och tidiga problem som löses. Med detta i åtanke återupptar vi leveranser till EU på alla våra europeiska hemsidor och du kan nu lägga ordrar igen. Vi upplever fortfarande förseningar och räknar med längre leveranstider än vanligt över de kommande veckorna, så vänligen ha detta i åtanke och ge mer tid för din leverans att anlända. Vi kommer att hålla vår hemsida uppdaterad med aktuella leveranstider, för närvarande tar leveranser till EU mellan ca 10 och 20 dagar. Tack för ditt tålamod under denna svåra tid och kom ihåg att du inte kommer att bli ombedd att betala några extra avgifter till följd av Brexit. Ta hand om dig, från alla på Puckator.

Barnsmycken, Féstoft & Mood Rings

Logga in för att se våra priserSe Priser

Som en ledande grossist har vi ett stort grossistutbud av smycken för barn som inkluderar roliga och fräsiga designer som tilltalar barn i alla åldrar. För att göra de ännu bättre har vi smycken, ringar och armband med specifika teman som barn älskar, med féer, vildmark, enhörningar, hajar, dödskallar och pirater.

Mood rings och féstoft är en populär del av denna grossistkategori med designer som kommer i en enkel men dekorativ displaylåda och blandade storlekar så de passar både barn och vuxna. Samtidigt som de är roliga för barn är många produkter i våran grossistkategori med barnsmycken och féstoft perfekta som små presenter i en fiskdamm och företagsevent.

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

Skönhetsaccessoarer
Skojiga Leksaker
Ljusstavar & Klistermärken
Ange Fallande Riktning

(10 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(10 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01