FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

Ljusstavar & Klistermärken

Logga in för att se våra priserSe Priser

Vårat grossistutbud av ljusstavar och är det perfekta tillbehöret när du har en fest eller event som behöver något mer för att lägga till det där lilla extra för att det ska bli en kväll att minnas.

Glow sticks behöver bara brytas och skakas för att kemikalierna inuti ska blandas och skapa en skön atmosfär och för att stå ut i en folkmassa. Våra glow sticks lyser upp till 6 timmar och är ett billigt sätt att lägga till något till en fest.

Andra Kategorier Du Kanske Gillar

Leksaker
Speciella Högtider & Säsongspresenter
Trädgård & Fritidsliv
Ange Fallande Riktning

(5 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(5 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01