Coronavirus - Let's catch our breath!

Världen jobbar tillsammans i dessa svåra tider för att bekämpa spridningen av Covid-19. Vi måste snabbt ändra våra vanor för att skydda varandra och det betyder att vi måste ge upp vissa friheter som vi normalt tar för givet. Som ett internationellt företag med kontor runt om i världen gör vi allt som behövs för att skydda vår personal och kunder. Om vi följer de internationella riktlinjerna kan vi övervinna denna situation och återgå till det normala.

I denna svåra situation tyckte vi att det var viktigt att inkludera en donation till Italienska sjukhus i vår 30for30-utmaning då de desperat behöver allas support.

Det är många organisationer som samlar in pengar runt om i världen, men eftersom vårat Italienska kontor ligger i Turin bestämde vi oss för att hjälpa sjukhus i Piedmont som tillsammas med Lombardy, Emilia-Romagna och Veneto är en av de regionerna som drabbats värst av detta virus.

Vi har donerat €500 och om du vill hjälpa till och donera kan du stödja dem här.

När vi tillsammans hanterar denna situation fortsätter vi se till att vår personal och våra kunder är så säkra som möjligt samtidigt som vi använder smart arbete för att se till att vår kundtjänst och orderhantering är så opåverkad som möjligt.

Tillsammans kan vi komma igenom detta! #iorestoacasa #riprendiamofiato #covid19italia

.


 Donationer för att hjälpa koronavirusoffer i Italien