Puckator EDC i Polen firar ett år

Ett helt år med snabbare leveranser och ökad produkttillgänglighet har gjort det möjligt för oss att fortsätta att öka vårt utbud till våra kunder i Europa. Den här månaden firar vi ettårsdagen av vårt europeiska distributionscenter (EDC) i Polen – och vilket år det har varit med över 3 000 000 produkter och 16 000 beställningar skickade hittills!

Före EDC skickades alla våra beställningar över hela världen från vårt brittiska lager i Cornwall, England. Då verksamheten expanderande, större efterfrågan och med Brexit påväg var vi tvungna att reagera snabbt för att upprätthålla en stark relation med våra europeiska kunder och för att fortsätta expandera i Europa och världen över. Därför öppnade vi EDC i Wrocław, Polen, förra året vilket var en stor framgång och ett högtidligt ögonblick för Puckator Group. Sedan dess har vi skickat hela 1 500 pallar och 29 000 lådor till våra kunder!

Naturligtvis kom det inte utan sina utmaningar, särskilt med flaskhalsar i europeiska hamnar, ökade bränslekostnader och resterna av coronavirusets påverkan. Men trots allt detta kan vi fortfarande fira framgången med att öppna ett europeiskt lager och distributionscenter!

Under denna övergång har vårt team på alla kontor och båda lagren arbetat otroligt hårt för att säkerställa en smidig och minimal påverkan på våra kunders upplevelse, och vi har fått en enorm mängd positiv feedback och stöd från våra kunder som har påverkats av dessa ändringar.

Nu när vi har kommit iordning och fyllt på båda lagren med nya produkter, är vi i full gång med att skicka ut beställningar innan julhandlingen drar igång och sen redo för ännu ett framgångsrikt år fullt av mässor, kampanjer & nya produkter!