“Har du handlat julklapparna än?” :) Det är en fråga du antagligen kommer höra mer och mer under de kommande veckorna.

Då fokuset läggs på julklappar till vänner och familj kommer många välja att göra det hemifrån, och onlineshopping kommer vara förstahandsvalet för många människor i år.

Att vara så redo du kan vara för dina onlinekunder kommer hjälpa dig inför deras besök till din butik – och de kommer tacka dig för att du gör deras liv lite enklare och sparar på deras tid!

Vi har listat lite idéer för att hjälpa dig göra julshoppingen så enkel som möjligt för dina kunder – och mer lönsamt för dig!

 

Samla ihop produkter i teman

Matchande varor är mycket populärt – vare sig det är för kunder som vill skapa en speciell atmosfär i deras hem eller för dem som söker efter presenter. Ett set är alltid frestande!

Såväl som kollektioner har Puckator många varor som är perfekta som samlarobjekt eller små julklappar. Vårat Flamingoutbud är en av våra bästsäljare och där hittar du allt från shoppingväskor till shotglas!

Produkter som naturligt passar tillsammans kommer också sälja bra. Aromalampor, rökelsestickor och hållare, buddha och elefanter – eller vindspel och krukor för utomhusbruk.

 

Tänk på varor som är enkla att posta

Alla älskar dem – muggar, flaskor och lunchlådor är perfekta för detta och självklart alla produkter som kommer i sin egen låda.

 

Produkter för säsongerna

Temperaturen har sjunkit, nätterna är längre och allt som skriker ‘varmt och mysigt‘ är populära. Kolla in vårat roliga utbud av värmepåsar och tofflor, ögonmasker, kuddar, och våra bästsäljande Relaxeazzz resekuddar.

 

Varumärken hjälper

Du kan lita på att populära varumärken som Simon’s Cat, Lisa Parker designs och Kim Haskins säljer bra året runt – men speciellt runt jul.

Nytt för i år och minst lika populärt är VW Folkabuss-kollektionen och Stormtrooper-utbudet som är roliga och nostalgigska!