Solidaritet: Tillsammans är vi Starkare

Som vi alla sett har Ukrainarnas liv vänds upp och ner på grund av den ryska invasionen.

Våra kontor och lager har gjort som så många andra och donerat och hjälpt till så mycket vi kan under denna humanitära kris.

Vårat Europeiska Distributioncenter i Wroclaw (Polen) ligger i västra Polen, långt ifrån gränsen till Ukraina, men nätverket av support och kärlek för dem flyktingar som anländer i Polen når långt.   Genom at arbeta med en välgörenhetsorganisation som heter Fundacja Wspierania Organizacji Pozarządowych „UMBRELLA”, har vi donerat leksaker och presenter till barn, vattenflaskor och pysselmaterial som distributeras till dem som behöver.

Puckator - Ukrainas

Vårat kontor i Cornwall samlar viktiga varor som burkmat, varma kläder och första hjälpen-redskap tillsammans med en välgörenhetsorganisation som heter “the Homeless Shoebox Appeal - Mid Cornwall (St Austell, Par & Fowey)”, som sedan starten av krisen arbetat non stop för att tillhandahålla flyktingar vid gränsen med allt de behöver.  Två personer från vårat lager, Jason och Neil, hjälpte till med att transportera lådorna till en hub för vidaretransport till Polen.

Samma sak händer i våra Europeiska kontor som arbetat med olika organisationer och projekt för att ge support, och vårat Italienska kontor har samlat varor för Uniti per l’Ucraina, ett projekt skapat av SERMIG.

Puckator - Ukraine

Vårat team står i solidaritet med Ukrainas invånare, och med alla dem som lider av de negativa konsekvenserna av denna militära aggression.

All litet hjälper i denna kris, och Puckator kommer fortsätta kolla på hur vi kan hjälpa dem i nöd. Tillsammans är vi starkare.