FRI LEVERANS på ordrar över 5000Kr AVSÄNDNING SAMMA DAG om du beställer innan klockan 11:00 KUNDTJÄNST tillgänglig 8-17

Uppdatering 05/03/21 - Vi är glada att kunna meddela att vi ser en förbättring av våra leveranstider till EU. Just nu tar de flesta leveranserna mellan ca 7-14 dagar och vi hoppas att vi kommer se ännu en förbättring under de kommande veckorna. Kom ihåg att leveranser till EU fungerar på exakt samma sätt som innan Brexit, inga extra kostnader som tullavgifter eller skatter faller på dig som kund, allt detta täcks av oss. I vissa fall kan leveranserna ta något längre tid men detta är mer och mer en minoritet. Vi är också glada att kunna meddela att vi nu har hittat ett helt nytt lager i EU och mer information kommer släppas på vår blogg inom kort. Det kommer ta några månader, men när det är i drift kommer alla ordrar inom EU hanteras därifrån och du kan då utnyttja ännu snabbare leveranser och samma urval av produkter. Ta hand om dig!

LED Ljusslingor & Nattlampor

Logga in för att se våra priserSe Priser

Grossist LED ljusslingor och nattlampor är ett snabbt och billigt sätt att lägga till färg och atmosfär till ett rum. På Puckator hittar du en växande kollektion som inkluderar grossist LED ljusslingor, LED-kuddar och nattlampor i många olika designer. Detta är ett mångsidigt utbud då LED-ljusen är batteridrivna så de har antingen en inbyggd batterienhet i lampan eller så har de en liten batterihållare vid en sidan av slingan eller under lampan.

Med en mängd olika former och storlekar är vårat utbud av grossist LED julljus och ljusslingor ett måste att ha i din butik. Hitta bästsäljande teman som enhörning, dödskalle och katt, perfekta för alla butiker.

Liknande Kategorier Du Kanske Vill Se

Trädgårdsprydnader & Accessoarer
Hem & Kök
Kuddar & Örngott
Ange Fallande Riktning

(25 Varor)

per sida
Ange Fallande Riktning

(25 Varor)

per sida
Copyright © 2000 - 2020 Puckator Sverige, Puckator BV. Westplein 12-14, 3016BM Rotterdam, Netherlands. Organisationsnummer: 75988372, MOMS NL860469189B01