Simon's Cat

2021 är det 5:e året Puckator samarbetar med Endemol Shine Group för att skapa ett brett utbud av exklusiva licensierade Simon’s Cat-produkter för presentgrossist-marknaden.

Under dessa 5 år har vårat designteam jobbat med Endemol Shine för att skapa en exklusiv kollektion som snabbt blivit en bästsäljare.

Vår första och mest framgångsrika var, och är fortfarande, den som inkluderar de roliga Simon’s Cat-quoten. Ikoniska meningar direkt från Simon’s Cat finns på muggar, dörrmattor, värmeisolerade vattenflaskor, speglar och många andra produkter som LBOX16 (lunchlåda-set), LIP61 (läppbalsam i burk) och BAMB74 (resemuggar) som fortfarande är bästsäljare.  

 

Under dessa år har vi också skapat säsongsutbud som Christmassy Simon’s Cat som blivit väldigt framgångsrikt. Presentpåsarna, julmuggarna och skönhetstillbehören som läppbalsam och fickspeglar är perfekta små presenter.

 

I denna lilla sammanfattning av framgångsrika produkter måste vi också nämna vår Simon’s Cat Solcellsfigur som också finns tillgänglig i juldesign. Denna produkt är ikonisk för Puckator och är den perfekta presenten för alla Simon’s Cat fans.

Våra senaste tillägg till denna kollektion är produkter med Simon’s Cat och hans lilla, energiska vän Kitten. Denna design har varit så populär att vi beslutat att introducera nya produkter bara för att kunna erbjuda ett större urval av produkter dekorerade med dessa två fluffiga vänner. Bland de tidigare nämnda produkterna har vi också lagt till digitalklockor i silikon och en värmeisolerad flaska med digital termometer, och båda dessa har röstats fram som finalister i Gift of the Year-tävlingen 2021.

Vi kommer att försätta jobba med teamet hos Endemol Shine och fortsätta skapa nya exklusiva Simon’s Cat-presenter. Kom ihåg att kolla in denna kollektions kategori på vår hemsida för att vara säker på att inte missa nya tillägg. Glöm inte heller att följa oss på Instagram och Facebook för exklusiva erbjudanden.