Det har varit mycket att göra de senaste veckorna på vårat Europeiska Distributionscenter i Polen med personal, produkter och IT-utrustning som ankommit.

Det första teamet från vårat huvudkontor och lager i Storbritannien inkluderade Simon, Aaron, Chris B, Sam E och Hannah som anlände för träning på plats med den nya Polska personalstyrkan. Dem gick igenom alla aspekter av lagret och har redan utvecklat ett bra samarbete med det Polska teamet.

IT-utrustningen ankom och innebar att våra order- och lagerhanteringssytem kunde anslutas och plockning, packning och lagerträning började.

Tisdag var en betydelsefull dag, med vår första order skickad för packning i vårat EDC. Den packades och skickades med DHL samma dag. Ytterligare 10 beställningar har skickats sedan dess, och var och en gör plocknings-, packnings- och utskicksteamet mer självsäkert med system och processer.

Nu när personalen och IT går framåt är nästa steg att fylla lagret med fler produkter så att vi kan skicka fler ordrar från vår nya plats. Under de kommande månaderna kommer produkter från både fjärran östern och från våran Brittiska hub, så det tar inte lång tid att fylla hyllorna.

Puckatorfamiljen, nya som gamla, i både Storbritannien och Polen, har alla gått ihop för att få vårat EDC att fungera och vara operativt i höst. Vi vill tacka dem alla, och också våra kunder som varit tålmodiga och förstående under denna tid. Eftersom projektet fortsätter att gå framåt i en rask takt kommer det inte dröja länge innan fler ordrar kommer att skickas från Polen.

Fler uppdateringar kommer snart.